Ens presentem

WhatsApp Image 2018-03-21 at 09.37.25

Atzagaia ens presentem

Atzagaia no som cap organització. Ens estimem més definir-nos i actuar com un grup. I és que no ens situem en una dinàmica d’organització clàssica i ortodoxa sinó que volem ser un grup lliure i sense jerarquies. No volem ser referents de res ni de ningú. Volem simplement SER. Plantejar. Dir la nostra i escoltar altres idees. Teixir aliances. Crear comunitat. Amb contradiccions i confusions. No som perfectes ni volem ser-ho.

Atzagaia som un grup de gais  que ens hem aplegat per afinitat i per fer la nostra humil aportació a la lluita contra l’heteronorma. És per això que la nostra acció tindrà com a centre tractar les realitats i problemàtiques que ens afecten com a marietes. Això sí, sense oblidar-nos de l’alliberament LGBTI i de la lluita contra el masclisme. I sempre des d’una perspectiva anticapitalista, d’alliberament nacional i utilitzant el català en totes les nostres activitats.

Atzagaia volem treballar lluites que sovint s’han invisibilitzat o s’han tingut poc en compte: l’eradicació de la gerontofòbia i la plomafòbia, qüestionar la cultura de la monogàmia, socialitzar les pràctiques sexuals no normatives i les subcultures fetitxistes, conèixer i apropar-nos a les pràctiques i identitats cross-dressers, generar espais d’oci i relació més enllà de l’ambient i les apps (Grindr se’ns queda curt).

Apostem per les accions directes, les xerrades, els tallers, les festes… Des d’un activisme transvestit que ens ajudi a esquerdar la masculinitat hegemònica. La nostra ploma no té cura. Fa temps que hem canviat les quechua per uns talons.

La purpurina serà sempre nostra!