EI, MANSO! LLEPA’M L’AIXELLA!

per August Mas Oca

Quan cardeu amb algú què acostumeu a fer? Sexe oral, oi? (entengui’s aquest sexe oral com la interacció boca-penis). I Un polvo dels bons què inclou també? Sexe anal, oi? (entengui’s aquest sexe anal com a pentració anal amb el penis). Quan anem al cruising aconseguim sobretot sexe oral. Quan anem a la sauna: sexe oral i sexe anal, en aquest ordre. Quan quedem amb algú pel Grindr, Wapo, Scruff o Growlr: sexe oral i/o anal…Però sobretot cibersexe en abundància amb alguna quedada real de tant en tant, oi?… I a la discoteca… Bé, millor no en parlem de les discoteques d’ambient. No cal deprimir-nos!

La qüestió és que quan fem sexe o el pensem ens centrem exclusivament en dues pràctiques: mamades i enculades. Potser amb alguns pràctiques secundàries, però que són justament això: secundàries. Molt secundàries. I d’això és del que us vull parlar.

Tot el nostre imaginari sexual està compost de mamades i enculades. Però què passa amb la resta de pràctiques: llepar aixelles, mugrons, peus…, les pràctiques BDSM, el fist, les carícies generoses, els morrejos intensos, l’ spitting (escupir-se a la cara i a la boca), bravo-fucker-spit-pic-45olorar-se, menjar cul, fer servir godomassins (és com es diu dildo en català correcte), parafílies, jocs amb la indumentària (crossdressing, rubber, cuir, uniformes…), worship (magreig dels músculs)…? “Altoooo!” em direu moltes. “A mi m’agrada llepar aixelles” em dira una, “Quan follo, sempre que puc li menjo els peus al tio” dirà l’altra. Però us heu preguntat quin lloc ocupen aquestes pràctiques? Hi ha diferències importants en aquest rànquing entre el pensament i la pràctica? Estimades, la resposta a la primera pregunta és que tot aquell sexe que no és mamades i penetració anal amb el penis és menystingut i no ocupa ni de bon tros una centralitat en la nostra sexualitat. I la resposta a la segona pregunta és un sí claríssim. I és que és molt diferent el que imaginem del que acabem fent. Les nostres fantasies estan farcides de pràctiques que no es redueixen a les mamades i a la penetració anal. En canvi el nostre sexe real es redueix al sexe convencional, als bàsics dels que estem parlant. No és que no fem altres pràctiques sinó que les afegim com podem, les convertim en preliminars (quin terme més horrorós!)… Un simple complement del que creiem que realment importa que és ‘follar-nos de debò’: una bona mamada i una enculada intensa.

1240798.jpg

Ens farem petonets si som parella. Ens morrejarem si ens acabem de conèixer i sentim molta atracció. Ens lleparem les aixelles una estoneta però no gaire. Els mugrons ens els pessigarem una mica i els lleparem perquè al porno també ho fan als pimers instants de les escenes i sempre ajuda a posar-la més dura per de seguida passar a l’acció. I l’acció és sempre mamar i petar. Ser mamat i ser petat.

Us preguntareu que on vull arribar dient tot això… Tranquil·les, això no és un manifest en contra de la penetració anal i del sexe oral més convencionals. Simplement us vull recordar que la resta de pràctiques també són importants i plaents. Si les aixelles són la teva dèria i et masturbes imaginant que llepes les aixelles del Sergi López durant hores, perquè quan folles dediques només 2 minuts a aquesta pràctica? Perquè no parlem de les nostres fantasies a les nostres parelles, follamics i amants d’una sola nit? Al meu entendre el sexe que més fem té poc joc. Qui més qui menys sap menjar-se una polla i ficar-la no té gaire secret (i rebre-la encara menys). Llavors us animo a jugar amb tot el ventall de pràctiques menys convencionals que ens permeten experimentar més precisament per això: perquè el poc ús ens obre tot un món. 

T’animo a incorporar més diversitat de pràctiques i a augmentar-ne el temps que hi dediquem. No seria cap bestiesa provar d’invertir la durada de les pràctiques convencionals i les no convencionals: prova de passar el teu moment de morbo d’intercanvi d’escopinades (15 segons) que fas amb els teus ligues de la Porko en el centre de la follada: estigues una hora intercanviant saliva si convé. I converteix el moment enculada en l’activitat secundària dedicant-li pocs minuts. Veuràs com potser gaudeixes més. Que te la clavin o clavar-la  ja saps com va. T’agrada, ja ho sé. Però el marge per l’experimentació és limitat. I ara em diràs: ‘Però si ara em torno una boja de l’spitting acabaré avorrint-me també’. Potser sí. Però el que et proposo és obrir-te a la gran diversitat de pràctiques i anar introduint coses que normalment no fas o hi dediques poc temps.

El que està clar, és que si només fas el que toca, el que compleix amb la normalitat del sexe gai, si encotilles tot un reguitzell de morbos als 2 o 3 minuts de preliminars…Et seguiràs escorrent, sí. Però el teu sexe servirà per poc més. Sovint penses que el teu sexe és avorrit i poc plaent perquè t’estàs fent gran o no trobes persones que et sapiguen fer gaudir…Però potser no és això. Potser és que no jugues amb rols de dominació amb el teu xicot. O no t’atreveixes a dir-li al noi que acabes de conèixer que t’encantaria menjar-li els peus. O quan un noi et diu pel Grindr que vol quedar amb tu només per magrejar-te els els músculs li respones amb un silenci tot i que la idea t’atrau. Potser és això. Manca d’atreviment. Manca de passar de la fantasia a la realitat o de deixar-te seduir per les fantasies i morbos dels altres.

Quan el Brot Bord feien aquells tallers de ‘Natursocialització de pràctiques sexuals no convencionals’ i que la Crida LGBTI van recuperar en una ocasió, es podia veure la gran diversitat de pràctiques no convencionals que la gent coneix. I que les coneguin no vol dir que les facin. La majoria de persones reconeixien que es tractava més de desitjos que no pas de pràctiques reals. Si més no, les poques que realitzaven quedaven relegades al camp dels preliminars o les duien  a la pràctica en comptades ocasions. 

Què ens passa doncs? Serà que ens hem muntat un imaginari on les marietes només podem fer mamades i donar-nos pel cul? Potser sí. Trencar aquest esquema no és fàcil, però és qüestio de posar-s’hi. 

a

I per acabar només una idea més. També estaria bé que a part dels genitals, també podem erotitzar i sexualitzar altres parts del cos. No només les erògenes (mugrons, coll…) sinó també altres parts de la nostra anatomia com les cames, nas, esquena, braços… Seré rara… Però a mi m’encanta passar-me molta estona tocant cames (les molsudes i peludes són la meva perdició), també sóc una gran fetitxista dels avantbraços (els dels pacos rollo amples i plens de pèls em posen perraquíssima) i dels brazakos en general (perdoneu el barbarisme). Perquè quan lligo amb un catxes a la sauna de vapor del gimnàs i només li magrejo els bíceps bsense amorrar-me al seu penis em diu: “bueno tío, qué”? Sóc una incompresa… Doncs això! Que qualsevol raconet dels nostres cossos és digne de ser sexualitzat i en consqüència apte per ser acariciat, magreja’t, pessiga’t, llepat… Només hem d’obrir una mica més la nostra ment. Abastar la diversitat de pràctiques. Cultivar els nostres morbos i dur-los a la pràctica. Trencar esquemes. Comunicar-nos més. Parlar dels nostres desitjos. Deixar d’escandalitzar-nos cada cop que en un sopar algú ens confessa que li encanta el fist. Provar coses noves. Follar de vegades sense escorre’t o allargar el temps fins arribar al coit. Que els preliminars siguin el plat fort. Que la mamada vagi acompanyada d’una bona menjada de cul…O de peus, o d esquena (no hi ha cosa més plaent que recórrer una esquena amb mossegadetes). Endinsar-nos en el meravellós món de l’ spanking. Gaudir del plaer aliè (encara que tu no siguis fetitxista d’aixelles pot excitar-te molt el fet de veure el teu company sexual posant-se a mil esnifant i xarrupant-te els pèls suats de sota dels teus braços).

En definitiva: follem, follem, que el món s’acaba. I posades a follar, gaudim-ho més no? Som-hi!

tumblr_n4va4rbdta1to7glfo1_500
L’ actor ultra sexi Bob Hoskins mostrant les cames fortes, molsudes i peludes. Les cames són les grans oblidades en les relacions sexuals. Us animo a erotitzar-les!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s