Presentem el segon número de La Lloca a la llibreria Antinous

IMG-20191210-WA0047(1)

Divendres 20 a les 19h

Llibreria Antinous

(carrer Casanova,72. BCN)

PRESENTACIÓ DEL SEGON NÚMERO DEL FANZÍN MARICA LA LLOCA.

Amb l’aparició estelar de la gran diva Jacqueline de Tortosà.

 

En acabar, podreu adquirir el fanzín i hi haurà cava per a tothom!

La Lloca és un fanzín  creat de forma molt casolana per un grup de marietes amb ganes de plantejar debats i reflexions, parlar de cultura i remoure consciències. Ens sentim hereves d’altres fanzins ja desapareguts com l’Accent Bord o l’aBORDatge i pretenem omplir un buit en l’àmbit de les publicacions alternatives.
A cada número hi ha una temàtica central: en el primer número reflexionàvem sobre  les aplicacions de cites gais. I en aquest segon número parlem de sexe.

La Lloca núm 2

A La Lloca no sentenciem sinó que intentem obrir un debat. Comunicar-nos en definitiva. Fer comunitat. Parlar col·lectivament d’allò que ens afecta, interessa o entreté.

També hi ha espai per a les propostes culturals i lúdiques, les ressenyes literàries, les entrevistes i molts altres temes.
De la mateixa manera que ens impliquem en crear alternatives d’oci LGBTI, volem crear els nostres mitjans escrits al marge de les grans publicacions comercials. La Lloca no té cap afany de lucre. Els diners recaptats serviran per poder publicar el següent número i ampliar-ne el número d’exemplars.
Na Pai, Torkuata Perlada, Anna Love, August Mas Oca, OneLife, Jacqueline de Tortosà…Són algunes de les plomes (mai millor dit) que omplen aquest grapat de fulles plenes d’articles que és La Lloca. Tot un desafiament en aquest món de pantalles, individualisme i presses.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s