Comunicat Foc a la Norma

Des de l’organització de la festa Foc a la norma, emmarcada dins dels actes del 28J autònom, els col·lectius Atzagaia i la Fondona anunciem que l’actuació de la companya Elektra Insogna ha sigut baixada del cartell i que, per tant, no tindrà lloc finalment el dia 22 de juny a Can Batlló.

Volem manifestar el nostre total compromís amb la lluita antiracista, no com a una forma de solidaritat, sinó com a part de la nostra activitat política, i per aquest motiu rebutgem qualsevol acte o discurs discriminatori o que generi violència cap a les persones racialitzades.

Donat el clima de tensió que existeix pel fet de la participació d’aquesta companya al nostre esdeveniment, i per tal de respectar i acompanyar les persones i/o col·lectius que es puguin sentir incòmodes, hem pres aquesta decisió.

Igualment volem expressar que creiem en la transversalitat de les lluites i apostem per un enteniment entre els diferents grups que lluiten per l’alliberament de les persones. Tenint en compte que la companya Elektra Insogna ha reconegut els fets que l’han portada a aquesta situació, confiem en què ella treballarà en el procés de reparació que, estem segures, està disposada a fer, respectant, evidentment, el lícit desig de no voler participar en el mateix per part de les persones ofeses o ferides.

Per un 28J autònom, combatiu i lliure de tota mena d’opressió.

Foc a la Norma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s