Presentem La Lloca a la llibreria Antinous

Dimarts 4 de juny
19h
Llibreria Antinous (carrer Casanova,72. Eixample. BCN)

Presentació del fanzín “La Lloca” i debat orbert sobre les apps de cites gais.

En acabar, podreu adquirir el fanzín i hi haurà cava per a tothom!

antinous

La Lloca és un fanzín creat de forma molt casolana per un grup de marietes amb ganes de plantejar debats i reflexions, parlar de cultura i remoure consciències. Ens sentim hereves d’altres fanzins ja desapareguts com l’Accent Bord o l’aBORDatge i pretenem omplir un buit en l’àmbit de les publicacions alternatives.
A cada número hi haurà una temàtica central: en el primer número, que acaba de sortir del forn, tractem les aplicacions de cites gais en forma de diversos articles sobre l’enrenou que ha suposat Grindr i altres apps en la nostra forma de lligar i relacionar-nos.
No es tracta de fer sentències sinó d’obrir un debat, analitzar els pros i els contres, plantejar alternatives…Comunicar-nos en definitiva. Fer comunitat. Parlar col·lectivament d’allò que ens afecta, interessa o entreté.
També a La Lloca hi ha espai per a les propostes culturals i lúdiques, les ressenyes literàries, les entrevistes i molts altres temes.
De la mateixa manera que ens impliquem en crear alternatives d’oci LGBTI, volem crear els nostres mitjans escrits al marge de les grans publicacions comercials. La Lloca no té cap afany de lucre. Els diners recaptats serviran per poder publicar el següent número i ampliar-ne el número d’exemplars.
Na Pai, Mari Sàpiens, Les Cosines Boges, Narcolea de l’Upper, Anna Love…Són algunes de les plomes (mai millor dit) que omplen aquest grapat de fulles plenes d’articles que és La Lloca. Tot un desafiament en aquest món de pantalles, individualisme i presses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s