Arriba La Diva de novembre

Dissabte 24 de novembre arriba la segona sessió de La Diva, el cicle de cinema marica organitzat per Atagaia. Per aquest dia tenim preparada la projecció del curt ‘Grávido‘ d’Alejandro Durán i la pel·lícula ‘120 pulsacions per minut‘ en motiu del 1 de desembre, dia mundial de la SIDA.

A continuació, hi haurà un sopar preparat per les companyes de Lola, no estàs sola mentre gaudim d’una selecció dels videoclips més divins i acabarem la nit ballant amb una diva de referència, la Dj Na Pai.

PROGRAMA: 

  • 19:00: ‘Grávido’ (Madrid, 2018) -Dir: Alejandro Durán

Grávido explica la història de Tomás, que torna al seu poble natal, on haurà d’enfrontar-se als fantasmes del passat i a la intolerància del lloc d’on sempre va voler marxar.

8axqiZjA.png

  • 19:30: ‘120 pulsaciones por minuto’ (França, 2017) -Dir: Robin Campillo

París, principis dels 90. Un grup de joves activistes intenta generar consciència sobre la SIDA. Un nou militant del grup, Nathan, es queda sorprès davant la radicalitat i energia de Sean, que està totalment compromès amb la lluita.

120-bpm-2
La pel·lícula de Robin Campillo segueix el dia a dia de diversos membres d’Act Up, que es divideix entre les assemblees on decideixen els passos a seguir i els actes públics de guerrilla que duen a terme. És a dir, ens trobem davant d’un film que combina el vessant discursiu, amb els llargs debats diguem-ne legislatius, amb l’acció i cert suspens en l’execució pura i dura de les decisions que s’hi acorden (algunes més poètiques, d’altres més combatives).

120-BPM©Les-Films-de-Pierre-France-3-Cinéma-Page-114-Memento-Films-Production-FD-Production_0369029.jpg

  • 21:30: Sopar preparat pel col·lectiu de dones Lola, no estàs sola.
    Es tracta d’ un projecte per tal que les dones sense llar de Nou Barris puguin revertir la seva situació a partir del seu apoderament des de l’acció comunitària i el feminisme.
    També hi haurà còctels de Sex on the beach a càrrec d’Atzagaia i el servei de barra habitual amb preus populars de La Cruïlla.
    +Selecció de Clips Divins (VJ Kruising&Love).
  • 23:00: Festa amb DJ Na Pai. Homenatge a les raves dels 90.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s