Per al Pride les LGBTI i refugiades no som persones sinó consumidores. STOP CAPITALISME ROSA!

El Pride és un negoci que pretén invisibilitzar les nostres experiències de vida, que promou una imatge burgesa on reforçar el somni capitalista com si la reivindicació d’una sexualitat lliure no estigués lligada a les lluites econòmiques, polítiques i socials, com si poguéssim escollir evitar-la. Ens oposem frontalment a la imatge patriarcal i burgesa de la realitat LGBTI que ens escupen els empresaris del capitalisme rosa amb estreta col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya a través del Pride, en detriment de la visibilitat de les persones trans, de les bolleres, de les marietes i bisex no normatives… de la diversitat sexual en totes les seves formes.

El Pride és un desplegament comercial massiu capitalista que pretén acabar amb la dissidència sexual i les seves lluites emancipadores. Que els quedi clar que ni els necessitem ni els volem! Estem fartes del seu afany de lucre a costa dels nostres desitjos! Fartes d’un model d’oci  que ens escura les butxaques a canvi d’una suposada diversió evasiva que acaba esdevenint tristor. La revolució sexual no la podrem fer engabiades en els seus negocis!

L’empresariat de l’ambient agrupat a ACEGAL s’aprofita de la repressió existent, creant necessitats de consum pel seu enriquiment. Ens ofereixen guetos daurats on poder ser gais i lesbianes bones i obedients seguint un model uniformitzant i consumista. Ep! I moltes hi anem, no ens n’amaguem! Perquè també volem distreure’ns, volem lligar i volem follar. És clar que sí! Mentre no construïm alternatives, és lògic que passem pel tub… Però potser ja va sent hora de preguntar-nos si això és el que volem. Fins quan vendrem les nostres sexualitats? Cal ja, doncs, construir alternatives. No som mercaderia!

No volem pagar els seus peatges. Estem fartes de col·leccionar flyers per mirar de pagar menys, estem cansades d’embotir-nos en cambres fosques on no hi ha prou espai, avorrides de tanta gerontofòbia (rebuig vers la gent madura), del nou mercat lèsbic copiat exactament del mateix model de merda que ja van idear fa dècades per als gais, de begudes tòxiques de garrafa a preus d’or, fastiguejades d’intentar semblar guapes i guapos segons els seus cànons… No volem pagar perquè ens anul·lin. No volem acabar deprimides en la rutina de l’ambient que ens domestica per seguir-nos robant i limitant les nostres sexualitats.

No volem un barri. Volem tot el planeta! I mentre no ho aconseguim, anirem construint alternatives a l’oci capitalista fent festes en casals autogestionats, en espais okupats, al carrer i on vulguem!

Denunciem que el Pride barreja de forma oportunista els seus interessos privats en aconseguir patrocinadors amb els drets de les persones refugiades, usant-les per netejar la imatge d’una empresa que fa fora la gent de les seves cases provocant una especulació immobiliària. Airbnb i Pride són la mateixa merda.

Denunciem que un dels patrocinadors del Pride sigui B The Travel Band (filial del Grup Barceló) que realitzen vols de deportació de persones migrants. La hipocresia capitalista i xenòfoba sempre és present al Pride.

Denunciem que al Pride hi participi GayLesPol, el col·lectiu de policies gais i lesbianes. És un insult a la memòria de Juan Andrés Benítez, assassinat pels Mossos d’Esquadra.

Denunciem que el Pride convoqui la seva desfilada propagandística el mateix dia que la manifestació històrica per a l’alliberament LGBTI que es fa des del 1977.

Denunciem que el Pride vengui una falsa imatge d’amor. No ens estimen a nosaltres, estimen la nostra butxaca.

No volem seguir pagant els peatges econòmics i estètics del Pride, del Circuit i de tots els locals d’ACEGAL.

Fem una crida a tota la comunitat LGBTI catalana a no participar als actes del Pride. A construir entre totes alternatives d’oci LGBTI. No només a Barcelona sinó a tot arreu.  Anem a la manifestacions, concentracions i actes per l’alliberament LGBTI lliures de les urpes de l’empresariat.

Aquest dissabte 30 de juny vine a l’acte polític de la Crida LGBTI a la plaça Urquinaona a les 16:30 i després a la mani per l’alliberament LGBTI a les 18:30 a plaça Universitat i a la festa de les 21h. Passa del Pride!

ALLIBEREM-NOS DEL CAPITALISME ROSA! LES LGBTI NO ESTEM EN VENDA!

BOICOT AL PRIDE!CONSTRUÏM ALTERNATIVES D’OCI LGBTI!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s